خبرگزارى ایسنا
یک متخصص پوست و مو اظهار کرد: برخی عوامل محیطی مثل استرسهای روحی، مشغله فکری، بی خوابی و کار زیاد التهابات پوستی و شوره سر را تشدید میکنند.
یک متخصص پوست و مو اظهار کرد: برخی عوامل محیطی مثل استرسهای روحی، مشغله فکری، بی خوابی و کار زیاد التهابات پوستی و شوره سر را تشدید میکنند.
دکتر سید مسعود داوودی توضیح داد: شوره سر بیشتر در افرادی بروز میکند که پوست چرب تری دارند واین چرب بودن پوست، زمینه پوست ریزی سر را فراهم می کند.
وی در ادامه افزود: در بعضی موارد قارچهای ذره بینی که روی پوست زندگی میکنند شوره سر را تشدید میکنند. البته باید توجه داشت که قارچهای زیر زمینی با بیماریهای قارچی متفاوت است. این قارچها واگیردار نیست، باعث آسیب پوست نمیشود و بعد از سن بلوغ معمولا روی پوست همه افراد دیده میشود.
دکتر داوودی در مورد درمان شوره سر گفت: شوره معمولی سر را میتوان با شامپوهایی که با عنوان ضد شوره فروخته میشوند کنترل کرد ولی باید توجه داشت که شوره سر یک واقعه طولانی مدت است و شامپوهای برطرف کردن آن باید به دفعات استفاده شود و در بیشتر موارد پس از بهبودی ممکن است بعد از چند ماه مجددا در سر ظاهر شود.
دکتر داوودی ادامه داد: در موارد شدیدتر میتوان برای برطرف کردن آن از داروهای موضعی و مالیدنی، داروهای خوراکی ضد قارچ و یا در شدیدترین حالت میتوان از کورتونهای خوراکی یا تزریقی استفاده کرد.
وی همچنین با اشاره به بیماریهای تشدید کننده شوره سر بیان کرد: برخی از بیماریهایی که فرد را مجبور میکنند به مدت طولانی در منزل بمانند علاوه بر استرسهای روحی در تشدید شوره سر موثرند.
دکتر داوودی در پایان گفت: شوره سر عارضه نگران کننده و خطرناکی نیست و فقط خارش و التهابی که به همراه دارد ممکن است فرد را آزار دهد.