انزلی آنلاین : اصل ماجرا این است: مدتی پیش جناب احمدینژاد به کارخانهای رفته و ضمن دیدار، سخنان کارگران را هم شنیده است. در آن بین زن کارگر میانسالی به او میگوید کارفرمایش نه تنها وسیله رفت و برگشت به کارخانه را فراهم نمیکند بلکه هزینه آن را هم نمی پردازد و او به همراه تعداد دیگری از همکارانش مجبورند هر روز مسافت زیادی را از خانه (که در روستایی بوده) تا کارخانه طی کنند.
آقای رئیس جمهور هم در یکی از آن لحظات آشنای فوران نبوغ طنزش خطاب به آن زن میگوید «میخواهی کارخانه را به نزدیک خانه شما بیاوریم؟!!!» و در هیاهوی خنده همراهانش از آن زن میگذرد.
در این پست میخواهم روشن کنم که رئیس قوه مجریه دقیقا چه گفته است... یا بهتر است بگویم چه زهی زده است!
زن کارگر در قالب درددل تلویحا به مادهای از قانون کار اشاره میکند که توسط کارفرمایش اجرا نمیشود. نمیدانم آن زن از قانون مطلع بوده یا نه اما این اثری در اصل ماجرا ندارد. ماده ۱۵۲ قانون کار (فصل هشتم ـ خدمات رفاهی کارگران) تصریح دارد که «در صورت دوری کارگاه و عدم تکافوی وسیله نقلیه عمومی، صاحب کار باید برای رفت و برگشت کارکنان خود وسیه نقلیه مناسب در اختیار آنان قرار دهد.»
میبینیم نکتهای که زن کارگر خطاب به احمدینژاد گوشزد میکند در چارچوب قانونی است که دولت او موظف به اجرایش است!
شوخی رئیس جمهور هم که چه عرض کنم. شوخی با زن میانسالی که همه عمرش را درکارخانه سپری کرده و از سر شانس میتواند چند کلمهای با بالاترین مقام اجرایی کشورش بگوید و آنقدر شریف است که به جای قربان صدقههای کاسبکارانه، مشکل منطقی خود و همکارانش را طرح میکند، حتی اگر با نمک هم باشد به جا نیست .
منبع : وبلاگ همه می دانند
انزلی آنلاین : هیات نظارت بر تشکلهای دانشجویی دانشگاه شهر کرد در نامهای به انجمن اسلامی این دانشگاه اعلام کرد به علت شکایت عدهای از اعضای تشکیلاتی انجمن اسلامی از نحوه برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی، فعالیتهای انجمن باید تا زمان روشن شدن وضعیت شکایت، متوقف شود.
محمد تقدیری، سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهر کرد با اعلام این خبر به خبرنگار "ایلنا"، گفت: متاسفانه پس از گذشت دو هفته از برگزاری انتخابات شورای مرکزی و تایید صحت انتخابات از سوی نماینده هیات نظارت، امروز هیات نظارت در نامهای عنوان کرد که بر اساس شکایت عدهای از اعضای تشکیلاتی از نحوه برگزاری انتخابات دبیر انجمن اسلامی، باید در جلسه هیات منصفه شرکت و از انتخابات دفاع کند.
وی افزود: در این نامه اعلام شده است دبیر تشکیلات باید در رابطه با تک تک اعضای تشکیلاتی صحبت کند که به چه صورت این افراد به عنوان اعضای تشکیلاتی معرفی شدند و چرا افراد دیگر را به عنوان عضو تشکیلاتی معرفی نکردند. همچنین باید توضیح داده شود چرا یکی از اعضای منتخب که ترم دوم خود را سپری میکند به عنوان عضو تشکیلاتی و کاندیدا معرفی شده است.
تقدیری با بیان اینکه بر اساس قانون و آییننامه تشکلهای دانشجویی تنها مرجع صلاحیتدار معرفی اعضای تشکیلاتی شورای انجمن اسلامی است، گفت: شورای مرکزی بر اساس نظرات و معیارهای خود میتواند اعضا را عضو تشکیلاتی کند یا به عضو فرهنگی و عادی تقلیل دهد، ضمن اینکه اگر میزان فعالیت اعضای عادی شش ماه باشد، شورای مرکزی میتواند آن فرد را به عنوان عضو تشکیلاتی معرفی کند.
وی افزود: فردی که هیات نظارت خواستار توضیح درباره وی شده است، سال اول دانشگاه را طی میکند و شش ماه در انجمن اسلامی فعالیت داشته است و شورای مرکزی میتوانسته است وی را به عنوان عضو تشکیلاتی معرفی کند.
سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهر کرد ادامه داد: طبق نامه دیگری که هیات نظارت به انجمن داده، اعلام شده است انجمن اسلامی تا مشخص شدن وضعیت شکایت، مجاز به برگزاری هیچ برنامهای نیست در حالی که این اقدام غیرقانونی است زیرا در صورتی شکایت قابل پیگیری است که حداقل یک ششم اعضای تشکیلاتی از نحوه برگزاری انتخابات شکایت کنند اما شکایتی که هماکنون شده است، از سوی کمتر از ۱۰ درصد اعضای تشکیلاتی بوده است.
وی تصریح کرد : به نظر انجمن اسلامی از آنجا که هیات نظارت نتوانسته است بهانه قانونی از نحوه فعالیت انجمن برای تعلیق رسمی انجمن پیدا کند، تلاش کرده است طی یک عمل فرسایشی زمانبر به تعلیق انجمن اسلامی دست زند که این موضوع میتواند یا ناشی از عدم اطلاع مسوولان هیات نظارت از آییننامه باشد یا به غرضورزی آنها نسبت به انجمن برمیگردد.
تقدیری با بیان اینکه انجمن فکر میکند این اقدام به دلیل برنامههایی است که قصد اجرای آنها را در ترم جاری داشته است، گفت: برنامههای مورد نظر انجمن اسلامی مربوط به فعالیتها و حقوق زنان و مسائل صنفی معلمان و کارگران بود که با این اقدام تلاش شده است از اجرای آنها جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: شورای مرکزی جدید که با آرای اکثریت اعضای تشکیلاتی انتخاب شده است، وجهه قانونی دارد و این اقدام هیات نظارت در راستای تکصدایی کردن و خارج کردن منتقدان از محیط دانشگاه است.
انزلی آنلاین : انصاریفر گفت: هفده روز پیش و زمانی که پرسپولیس در حساسترین شرایط لیگ و جام حذفی قرار داشت، به خاطر مسائل غیرورزشی (سیاسی) وی را مجبور به استعفا و تهدید به برکناری کردند، اما اکنون پس از افشای مطالب و موضعگیری هواداران باشگاه، در صددند تا وی را برای کمتر از یک ماه، برگردانند.
اظهارات انصاریفر، در حالی بیان میشد که حبیب کاشانی ـ که آغاز صحبت وی با ورود یک گربه به استودیو تلویزیونی برنامه «90» همراه شده بود ـ از تصمیم هیأت مدیره بر ابقای انصاریفر تا یک ماه آینده و پایان مسابقات لیگ و حذفی خبر داده بود، اما انصاریفر، این موضع جدید کاشانی و بیادی را ناشی از فشار رسانهها و هواداران پرسپولیس دانسته و گفت که نشانی از حسن نیت در خواسته آنان نمیبیند.
در این برنامه، نخستین جلسه هیأت مدیره جدید باشگاه پیروزی که شب گذشته در دفتر علیآبادی، رئیس مجمع این باشگاه برگزار شده بود و بیادی و کاشانی به همراه سعیدلو و نژاد فلاح در آن شرکت داشتند، پخش شد در حالی که انصاریفر همچون گذشته از حضور در جلسه هیأت مدیره جدید خودداری کرد.
انصاریفر گفت: هفده روز پیش و زمانی که پرسپولیس در حساسترین شرایط لیگ و جام حذفی قرار داشت، به خاطر مسائل غیرورزشی (سیاسی) وی را مجبور به استعفا و تهدید به برکناری کردند، اما اکنون پس از افشای مطالب در رسانهها و موضعگیری جامعه و هواداران باشگاه، در صددند تا وی را برای کمتر از یک ماه، به سمت مدیریت باشگاه برگردانند.
حبیب کاشانی نیز تلویحا ابقای انصاریفر در پست مدیریت باشگاه پرسپولیس را منوط به قهرمانی این تیم در جام حذفی کرد که این اقدام با واکنش انصاریفر روبهرو شد.
انصاریفر پیش از این از درخواست خود برای موکول کردن تغییرات مدیریتی در باشگاه پرسپولیس به پایان لیگ و جام حذفی خبر داده بود که این درخواست مورد موافقت مسئولان قرار نگرفته و بر تغییر مدیریتی فوری باشگاه و برکناری یا استعفای انصاری فر، تأکید کرده بودند.
انزلی آنلاین : یک فعال دانشجویی دانشگاه زنجان به خبرنگار"ایلنا" گفت: در هفته اخیر 35 دانشجوی دانشگاه زنجان به کمیته انضباطی احضار شدند و یکی از دانشجویان نیز به دو ترم تعلیق با احتساب سنوات محکوم شده است.
این عضو سابق انجمن اسلامی دانشگاه زنجان، با بیان اینکه در میان احضار شدگان چهار عضو سابق و کنونی انجمن اسلامی نیز حضور دارند، گفت: فشارهای زیادی بر دانشجویان وارد میشود.
حسیننیا با اشاره به توقیف نشریات نزدیک به انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت: تاکنون نشریات اوج به صاحب امتیازی و مدیر مسوولی حسن خیری فام دبیر سابق انجمن اسلامی, تخته سیاه به صاحب امتیازی انجمن اسلامی و مدیر مسؤولی مسعود هاشمی دبیر کنونی انجمن اسلامی و چپ نو به صاحب امتیازی و مدیر مسوولی حسن جنبیدی عضو شورای عمومی انجمن اسلامی توقیف شدند و امروز هم پرونده نشریه چکاوک به صاحب امتیازی و مدیر مسوولی عاطفه گندمآبادی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی به دلیل شکایت بسیج دانشجویی در کمیته ناظر بررسی میشود.
این فعال دانشجویی دانشگاه زنجان تصریح کرد: هم اکنون به خاطر احضارهای هفته اخیر جو مثبت و مطلوبی بر دانشگاه حاکم نیست و با توجه به برخوردها با تشکلها نظیر بستن تشکل جمعیت اسلامی و کانونها و عدم صدور مجوز برای برنامههای فرهنگی و مشکلات صنفی فضای دانشگاه به سمت تشنج پیش میرود.
انزلی آنلاین : روز گذشته از سوی کانون شعر و ادب دانشجویان دانشگاه کردستان، مراسم شب شعری با عنوان «بارانه شعر» و با حضور تنی چند از شاعران برجستهی کرد در آمفی تئاتر دانشگاه کردستان برگزار شد.
این مراسم که از ساعت 18:45 آغاز و تا ساعت 20:45 ادامه داشت، شاعرانی همچون سعید نجاری(ماموستا ئاسو)، حسامالدین امین، رئوف محمد پور، سهیلا محمدی، عدنان برزنجی و ... حضور داشتند و به قرائت شعر پرداختند؛ همچنین منصور رحمانی از کارشناسان و محققین عرصهی فرهنگ و ادب سخنرانی خود را در مورد شعر و احساس شاعرانه ایراد نمود.
طبق گفتهی مسئولین برگزار کننده، بسیاری از شاعران دیگر از ایلام و کرمانشاه و شهرهای دیگر به این شب شعر دعوت شده بودند، اما از سوی حراست دانشگاه کردستان اجازهی قرائت شعر به آنها داده نشد، در این میان میتوان به شاعران برجستهای چون ماموستا شریف، جلال ملکشا، رحیم لقمانی و سیمین چایچی اشاره کرد که هرکدام بارها در آمفی تئاتر دانشگاه کردستان اشعار خود را قرائت نمودهاند. این مساله از سوی شاعران و مدعوین محکوم گردید و هرکدام از سخنرانان آرزو کردند که دیگر شاهد چنین برخوردهای فرهنگ و ادب ستیزی نباشیم.
شایان ذکر است هر روز بر محدودیت کانونها و نشریات دانشجویی کردی دانشگاه کردستان افزوده میشود برای مثال درخواستهای این کانونها همواره با دخالت نهادهای امنیتی خارج از دانشگاه، در جلسات شورای فرهنگی رد یا اصلاً بررسی نمیشوند. اما از سوی دیگر جلسات نهادها و تشکلهای همسو مانند بسیج، نهاد رهبری و جامعه اسلامی بدون هیچ مشکلی برگزار میشوند. این مساله که از چند سال گذشته آغاز شده است، در اردیبهشت ماه سال گذشته منجر به تحصن دانشجویان در اعتراض به وضعیت فرهنگی این دانشگاه شد که در نتیجهی آن 18 تن از دانشجویان این دانشگاه ممنوع الورود شده و تعدادی از فعالین دانشجویی به کمیتهی انضباطی احضار شدند، از جمله این دانشجویان میتوان «آسو صالح» را نام برد که به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم گردید.